M/S Rygerfjord: yö kapteenin kajuutassa

IMG_5538

Kerrankin meni hotellivalinta nappiin! Majoittautuminen M/S Rygerfjord – laivahotelliin Tukholmassa oli meinaan niin mahtava juttu, että koko miniloman olisi voinut viettää paatissa. Tarkemmin sanottuna kapteenin kajuutassa, joka käsitti kaksi huonetta, ison kylppärin ja aivan fantastiset näköalat Stadshusetille, jossa Nobel-juhlat pidetään. Suorastaan suretti, että viivyimme laivassa vain yhden yön.

Tässä M/S Rygerfjordin plussat ja ainoa miinus:

+sijainti Södermalmin edustalla. Lyhyt matka niin itse Söderin kujille kuin Gamla Staniin ja Tukholman ydinkeskustaan. Mahtavat näkymät sekä vastarannalle että Söderin kukkuloille.

+huikean hyvä hytti (hintaan 121 €/yö booking.comin kautta) kolmesta laivasta koostuvassa hotelli- ja hostellikompleksissa. Vessakin oli suurempi kuin Viking Linen perushytti. Halvemmalla olisi voinut yöpyä pienemmissä hyteissä, omalla wc:llä tai ilman.

+ystävällinen palvelu. Olivat aidosti pahoillaan, kun hyttimme ei ollut valmiina saapuessamme laivaan puolen päivän tienoilla, vaikka tsekkausaika oli vasta klo 15. Meitä ei harmittanut, koska tiesimme tämän, vaan jätimme kapsäkkimme erilliseen ”matkalaukkutaloon” ja pyyhälsimme kaupungille.

+hyvä palvelu myös laivan baarissa. Kivaa oli myös se, että juomat sai viedä mukanansa hyttiin.

+perushyvä aamiainen noin 8 euron hintaan.

Ja sitten se ainoa miinus:

-suihku toimi laiskanlaisesti joka puolelta falskaten. Itsensä sai toki pestyksi, mutta kapteenin kajuutassa olisi odottanut olevan paremman suihkun, kun kaikki muukin oli huippuhyvää.

IMG_5448

IMG_5472

IMG_5470

IMG_5471

IMG_5461

IMG_5531

IMG_5520Me asuimme tässä laivassa, jossa oli vain kolme hyttiä.Ja kuten alla oleva kuva kertoo, oikeastaan meillä oli oma terassikin…

IMG_5534

IMG_5523

IMG_5528

M/S Rygerfjord, vi tackar och pockar. Olimme tyytyväisiä. Tykkäsimme! Suosittelemme lämpimästi muillekin Tukholman-kävijöille!

http://www.rygerfjord.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.